Photobucket

Melissa, Amy ja Michael saapuivat pitkän matkan jälkeen suuren talon eteen. He olivat perillä ..

Photobucket

Vastaan tuli joku tyttö. Amy katsoi hiukan epäröiden tyttöä. 'Pitäisikö tuohon muka luottaa? Sehän näyttää ihan, ihan' .. Amy puri huultaan. 'Hän näyttää ihan manalassa tapaamaltani saatanalta..'

Photobucket

"Hei, voisitkohan sinä auttaa meitä?", Melissa kysyi. "Kun me.. meillä ei ole mitään paikkaa missä yöpyä" "Hmph, no kai minä voin viedä teidät sisälle ja kutsua äitini. Minulla on muutakin tekemistä", Tyttö sanoi. "Mikä sinun nimesi on? Emme ole vielä esittäytyneet, vai kuinka?", takana oleva Michael kysyi tytöltä. "Minun nimeni on Janet mutta sukunimeä en kyllä kerro", Janet sanoi. "Seuratkaa minua"

Photobucket

"Tämähän on todella hieno talo", Michael sanoi yrittäen avata keskustelua. Kaikki tyytyivät vain nyökkäämään. Amy mietti mikä tuon tytön on tänne tuonut. Menneisyys todella toistaa itseään. Olen itse oikeasti tältä ajalta ja hyvästä suvusta vielä. Mitäköhän tämäkin ongelma tuo tullessaan ..

Photobucket

"Mistä tämä matto on ostettu? Siinähän on samat kuviot kuin...", Melissa oli sanomassa kunnes tajusi ettei asiaa pitäisi mainita. "Niin mitä? En tiedä mistä matto on ostettu, mitä sen kuvioista?", Janet vastasi. "Hmm.. Ei mitään", Melissa vastasi äkkiä.

Photobucket

"Äiti, tule tänne! Täällä on muutama vieras sinulle..", Janet huusi ja tunsi kuinka hänen äitinsä lähestyi.

Photobucket

Pian portaille ilmestyi jokin henkilö, eli luultavasti Janetin äiti, tai ainakin Amy arveli niin ja katsoi naisen viereen ilmestynyttä punasilmäistä kissaa.

Photobucket

Janet lähestyi äitiään.. "Hei, äiti. Olin juuri lähdössä täältä, mutta huomasin nuo.", Janet sanoi osoittaen Amyn, Michaelin ja Melissan suuntaan. "He vain ilmestyivät pihallemme nurkan takaa, joten lähden." "Kiitos, kun ilmoitit. Sinä voit kyllä mennä jos haluat.", Janetin äiti sanoi.

Photobucket

Michael saapui paikalle Janetin lähdettyä. "Tuota, me olemme pakosalla Kreivi Wyleriä.",  Michael sanoi "Sitä sikaa? Se kyttää kaukoputkellaan kaiket päivät mitä täällä tapahtuu. Varmasti hän huomaa teidät ennen pitkää. Minun nimeni on muuten Elaine", Elaine sanoi.

"Ai sellaista peliä se Micky pelaa. Se oli vanginnut minut kahdeksi kuukaudeksi huoneeseen jossa oli sänky, kirjahylly ja muutama tarpeellinen tavara. Ruokaa ja vettä sain kahden päivän välein vähin annoksin."

Photobucket

"Sinussa on jotain tuttua. Hmm...", Elaine sanoi mietteliäästi. "Oletko sinä sukua William Brownille?" "Saatampa ollakkin", Michael sanoi salaperäisesti. "Mistäs sinä sellaista olet kuullut tai tunsitko hänet?" "Kyllä, minä tunsin Williamin. Hän oli minulle hyvä ystävä ja todella läheinen", Elaine vastasi hymyillen.

"William on minun veljeni, hän lähti merille ja päätyi Hollantilaisten laivalle ja sieltä Hollantilaisen hallituksen vangiksi. Luulen että hänet, William siis... hirtettiin", Michael sanoi surullisena ja katse maassa.

Photobucket

"Otan osaa suruusi", Elaine sanoi. "Tämä tuli silkkana yllätyksenä. En voi uskoa että William olisi kuollut." "Minäkin toivon että hän ei olisi kuollut", Michael vastaa. "Voitko sinä auttaa meitä? Antaa asua täällä..." Minun puolestani voitte asua täällä niin kauan kunnes on tarvis. Toivon myös että tuo hiivatin kreivi jättää minut rauhaan...", Elaine vastasi.

"Esittelen muut sinulle",Michael sanoi nopeasti.

Photobucket

"Tässä on Amy ja tuossa vieressäni on Melissa", Michael esitteli. "Amy ja Melissa, tässä on Elaine.." "Hei.", Melissa ja Amy sanoivat yhteen ääneen. "Kiitos kun voimme oleskella täällä", Melissa sanoi Elainelle.

Photobucket

'Voi ei. Mikä minun voimiani riivaa. Välkyin aivan vahingossa väärään paikkaan. Ai.. pääni..', Janet ajatteli. 'Toivottavasti isä auttaisi jostain manalan puolelta ..'

Photobucket

'Ei kai taas. Vartijakissa, ne juuri ovat painajaiseni tässä talossa. Sehän huutaa, niin kuin ne tulevaisuudessa näkemäni vekottimet. Sen nimi taisi olla sireeni? Palosireeni, niin juuri..' Janet ajatteli. 'Minun täytyy päästä eroon tuosta maan vaivasta ja aivan lopullisesti...'

Photobucket

'Ei, eii.. Tämä oli virhe. Kissan olisi pitänyt kuolla, eihän ... voiko sillä todella olla yhdeksän henkeä? Auttaisi joku. Ainakin minulla on isäni jos manalaan joudun.' 

"Mitä tapahtua, Janet?", Michael juoksi paikalle. "Janet! Älä kuole, ole kiltti...", Michael sanoi surullisena. Elainen yksi vartijakissoista kutsui Elainea.

"Minun kohtaloni on alusta saakka ollut kuolema. Et voi peruuttaa sitä. Joudun nyt manalaan isäni seuraksi ellei jokin armahda minua. Minusta saattaa tulla Demoni...", Janet sanoi Michaelille surullisena ja kaatui maahan kuolleena.

Muutaman tunnin päästä:

Photobucket

'Miksi näin kävi juuri nyt? Minun tyttäreni on nyt kuollut. En voi olla itkemättä.' Elaine itki, ja vain suruaan koska hänen tyttärensä oli nyt kuollut. 'Kohtalon tie päätti tyttäreni elämän...'

____________________________________________________________________________

Alhaalla sillä aikaa:

Photobucket

"Michael, mikä tämä huone on?", Amy kysyi. "Eikös meidän pitäisi auttaa Elainea. Hän on surullinen..." "Löysin tämän kirjaston oven ja jätin auki että tulisitte perässä. Mielenkiintoisia kirjoja", Michael vastasi. "Tämä saattaa olla se salainen kirjasto josta kerroin, Amy. Se kirja voi olla täällä", Melissa sanoi.

Photobucket

"Menen etsimään sitä kirjaa tuolta." Amy sanoi. "Onko tuo uurna .. siis kenen se on?" Amy kysyi vielä.

 "Odotas kun katson. Tässä kirjassa kerrotaan kaikki tämän talon historiasta, vaihdan kohta toiseen mutta tuo uurna ja sen sisältämä tuhka on Viljam Claytonin.", Michael kohotti kulmiaan. "Syntyi 1523 ja kuoli vuonna 1727. Tämän kirjan pitää olla väärässä, miten voi olla 100 - 200 vuotias?"

"Ehkä hän oli vampyyri. Minun isoisoisäni oli vampyyri, mutta paloi tuhkaksi auringon paisteessa" Amy sanoi ja lähti etsimään kirjoja.

Photobucket

'Tuon kissan silmissä on jotain outoa. Ne ovat ihan punaiset. Ehkä se onkin jonkin sortin noidan apulainen. Olen kuullut jotain niistä. Ne ovat pahan puolelle menneitä vartijakissoja'

Photobucket

"Tämä toinen kirja on outo. Siinä kerrotaan jotain että 'katso silmiin ja..", Michael oli sanomassa jotain mutta Amy keskeytti tämän. "Näytä sitä kirjaa. Minä en löytänyt mitään tuolta.", Amy sanoi Michaelille. Michael näytti Amylle kirjan kantta. Amy luki kirjan nimen mielessään. Hypnoosin, aikamatkailun ja taikuuden salat.

Photobucket

Tässähän on kaikki se mitä minä tarvitsenkin. Pitää kertoa Melissalle kun olen lukenut tämän.

____________________________________________________________________________

Jossain muualla: ...

Photobucket

Melissa makasi elottoman näköisenä rappusten juurella ..

Photobucket

Elaine välkkyi paikalla ja oli erittäin surullinen Melissan takia.

Voi ei .. Nyt Melissakin kuoli ja sitä ennen tyttäreni. Pitää siirtää hänet ulos ..

____________________________________________________________________________

Tunnin kuluttua keittiössä:

Photobucket

"Michael, sain juuri selville uskomattomia asioita! Tiedätkö missä Melissa on? Minun pitää kertoa hänelle heti", Amy sanoi innoissaan. "En ole nähnyt Melissaa sen jälkeenkun poistuin kirjastosta", Michael sanoi ja lähti pois.

Photobucket

Minun pitäisi kai kertoa Amylle Melissan kohtalosta.

Photobucket

"Amy, minun pitää kertoa sinulle jotain.", Elaine sanoi surullinen ilme kasvoillaan. "Asia on niin että..." "Kerro reippaasti", Amy sanoi hymy kasvoillaan. "Älä ole noin synkän näköinen. Mitä on tapahtunut?"

"Melissa.. hän on kuollut. Löysin hänet portailta kuolleena. Olen kauhean pahoillani", Elaine sanoi surullisena ja puri huultaan ja Amyn hymy hyytyi heti.

PhotobucketPhotobucket

"Ei.. se ei saa olla totta!", Amy huusi alkoi itkeä.

 Mitä minä olen tehnyt, kun aina kaikki rakkaani kuolevat? ..

Photobucket

Elainen ympärille tuli sinistä valonhehkua ja hän otti Amyn ja Michaelin valokehän sisään ..

"Näin näet missä hän alunperin oli kuollut. Löysin hänet kyllä portaiden juurelta mutta se ei ehkä ollut kuolinpaikka. Olin kyllä kantanut hänet ulos heti kun löysin hänet!", Elaine huusi jotta Amy kuulisi.

___________________________________________________________________________

Pian Melissan kuolinpaikalla:

Photobucket

Amy kumartui Melissan ylle ja koetti nopeasti lyökö sydän.

"Amy, nouse ylös. Et voi vaikuttaa enää asiaan että Melissa on kuollut", Elaine sanoi Amylle surullisena. "Tiedän, hän on kuollut.", Amy sanoi surullisena.

Miksi tuo kissa katsoo minua suoraan silmiin? Aivan kuin se tarkkailisi aivoituksiani ja ottaisi selville kaikki salaisuuteni .. , Amy ajatteli.

Photobucket

Mikä minunkin kohtaloni on? Pelastaa maailma? Mutta tuskimpa vain.. Mahtaisi olla sekin ihan sama kuolenko vai en ..

 

Photobucket

"Voi Michael, pelasta minut tältä maailmalta. Toivon että ainakaan sinä et kuole..", Amy sanoi itkuisena.

Photobucket

Elaine oli nostanut vartijakissan sillä tämä oli kutsunut Elainea.

"Mitä nyt, Skulls?", Elaine kysyi hymyillen ja katsoi kissan lumoavan punaisiin silmiin.

Photobucket

Skulls niminen vartijakissa kuiskasi jotain kissankielellä Elainen korvaan.

"Teidän pitäisi palata ja tuo Amy kantaa suurta salaisuutta itsellään. Katsoin hänen sisimpäänsä", Skulls maukui hiljaa Elainelle. "Kiitos ilmoituksesta, Skulls", Elaine vastasi kissankielellä ja hymyili.

Photobucket

"Näitkö sinä miten Melissa kuoli?", Elaine kysyi. "Saatoin nähdä jotain. Täällä oli mies jolla oli musta kaapu ja tämä leijui ilmassa ja oli kuin varjo", Skulls vastasi hiljaisella äänellä.

"Kuoleman varjo", Elaine sanoi hiljaa ja laski Skullsin maahan.

Photobucket

Elaine käveli Amyn luokse. "Meidän täytyy nyt palata oikeaan aikaamme.", Elaine sanoi vakavana.

"Selvä ..", Elaine sanoi ja viittoi Michaelia mukaansa.

Photobucket

Lilan Sinertävä valo asettui heidän ympärilleen ja vartijakissat vartioivat tapahtumaa. Pian Elaine, Amy ja Michael olivat oikeassa ajassaan ..

____________________________________________________________________________

Kahden tunnin kuluttua tapahtumasta:

 

Photobucket

"Amy, minun on kerrottava jotain itsestäni", Michael sanoi.

Photobucket

"Kuules, niin minunkin on kerrottava jotain itsestäni ja siitä kirjasta minkä luin. En ole kertonut kaikkea.", Amy vastasi äkkiä.

Photobucket

Mutta he eivät olleet yksin sillä oven edessä vartioivat kaksi punasilmäistä vartijakissaa korvat tarkkoina ja valmiina salakuuntelemaan mitä kaksi salaperäistä ihmistä puhuivat ..

______________________________________________________________________________

Siinä oli toinen osa. 40 kuvaa. Tein parhaani, joten toivon että piditte ;D

Antakaa anteeksi ne pari kuvaa joissa on virhe. seinät puutti niistä parista ;D

Rakastan kommentteja, sillä ne lisäävät peliintoani todella paljon (: